7-åring i huset!

apr 7, 2016 | Bakning

Jag har aldrig varit med om att ett barn inte vaknar när en hel bunt familjemedlemmar står och sjunger med sina vackraste morgonstämmor. Men igår hände det. 7-åringen vaknade inte. Då tyckte storasystern att han va otacksam som valde att sova istället för att vakna och öppna paket som hon köpt. Tillslut slog han upp sin ögon och verkade glad och lite förvånad över att hela familjen stod samlad runt sängen. Poletten ramlade ner när han såg alla presenter och frukostbrickan med ”tomtegröten”. Han kom ihåg att han fyllde år, just idag (igår). Senare på kvällen hade vi familjemiddag och åt en indisk gryta. (recept) Galet god som jag rekommenderar att laga till mycket av för den är god flera dagar senare, jag vet av egen erfarenhet. Sist åt jag den fyra dagar i streck. Jag har ännu inte tröttnat. Till dessert åt vi självklart princesstårta. Du vet väl att du kan beställa tårtor hos Östenssons. Kolla in här!