Alternativ till pasta! Slipp ballongmagen!

okt 19, 2015 | Gott och blandat, Vego

Vilken helg! Lördagen började med en cykeltur. Sedan grillning som redan var igång klockan 09.00. Vi höll fyr i brasan med hjälp av pinnar och löv. När klockan närmade sig lunch, 10.30 (när man stiger upp i ottan är det lunch så dags) så slängde vi på lite kött, korv och annat gott. Jag och pojkarna bjöd ut resten av familjen på en enkel grillunch när resten av kvarteret precis börjat vakna till liv. En helt perfekt morgon enligt mig.

Sedan ett par veckor tillbaka har jag testat att avstå från bröd med gluten. Jag har märkt stor skillnad när jag äter gluten och när jag avstår. Ballongmage eller inte. Ett ganska enkelt val. Igår blev det köttfärssås med pasta. Den pastan jag blev serverad kom inte från vetekornet utan från zucchinin. Det var bara att skala långa remsor och lägga i tallriken. Jag kokade den inte ens, den blev varm av köttfärssåsen. Måste säga att zucchini är ett perfekt alternativ till pasta. Så enkelt och gott, du slipper ballongmage och familjen kommer jubla…

shutterstock_122076580