Ananasglass, f-n och hans moster!

mar 30, 2015 | Gott och blandat

Påsken närmar sig. I helgen har jag bytt ut julriset mot påskris och barnen har påskpysslat. Hönsen har börjat värpa ägg lagom till helgen som kommer. Men ärligt talat är jag inte sugen på påskmat, med det menar jag ett liknande julbord. Jag kommer nog bjuda på något helt annat den här påsken. Dels kommer det både f-n och hans moster så det är inte helt lätt att få till en meny som alla uppskattar. Men vi ska nog få till en mysig påskafton.

Är du sugen på glass men bara har banan, ananas och kokos hemma  har jag ett kanonbra tips till dig.

Gör så här: Skala och skär ut stammen på ananasen. Skär gärna avlånga bitar. Trä de på ett pinne, typ sådana man har när man gör grillspett. Rulla ananasen i kokos. Lägg in de i frysen några timmar. Ta ut och njut av god ”glass”. Gör samma sak med bananen.