Årets julklapp 2013! – ”The secret is in the juice”

dec 15, 2013 | Okategoriserade

”Årets Julklapp tar fasta på den kombinerade mat- och hälsotrenden där allt fler vill laga kvalitativ mat från grunden. Det är en produkt som speglar konsumenternas ökade hälsomedvetenhet likväl som den starka gör-det-själv-trenden inom mat och dryck.” – Hui research

Kan du gissa vad det är?

topp.png_300_316

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Råsaftcentrifugen

Jag har en själv, en bra apparat där du i stort sätt kan centrifugera allt i grönsak/frukt-väg. Undvik bananer, det blir bara kladdigt. Planerar du ge bort en ”årets julklapp”? Kombinera då med en korg goda grönsaker och frukter till den som varit extra snäll. Jag lovar att det blir uppskattat. Jag har en favorit som är extra bra i dessa förkylningstider. Centrifugera äpplen och färsk ingefära så har du bästa juicen klar. Den slår allt. Lycka till!

Här är ett tips på en bra bok för dig som vill komma igång med centrifugen men har lite idétorka.

juice-power-and-detox

The secret is in the juice!

Juice Power & Detox är en komplett och inspirerande guide för att komma igång med färskpressade grönsaks- och fruktjuicer.
– Jag vill leva mitt bästa liv. Som egenföretagare är tempot högt och dagarna är fullspäckade. Därför dricker jag färskpressade, näringsrika juicer varje dag som ger mig kraft, trollar bort sötsug och håller tankarna fokuserade. Det är ett enkelt sätt att få i mig mer nyttigheter än jag orkar tugga i mig på en måltid.