BAGUETTE MED AUBERGINE & KRONÄRTSKOCKSRÖRA!

maj 17, 2019 | Gott och blandat, Vego

iieX8kAZRxK8Xr%ox+wUVw

Måste bara få tipsa om de här ljuvliga små mackorna som vi serverades som tillbehör till en tomatsoppa. Men de passar lika bra till drinken.

Receptet är komponerat av min vän Monica.

Du behöver:

  • Baguette
  • Kronärtskockskräm (t.ex från Zeta)
  • Augergine
  • Halloumi
  • Olivolja
  • Persilja
  • Rödlök

Gör så här:

  • Dela baguetten i 2 cm tjocka skivor.
  • Skiva auberginen i cm-tjocka skivor.
  • Skiva halloumin i cm-tjocka skivor.
  • Stek brödskivorna, auberginen och halloumin gyllenbruna i lite olivolja i en het stekpanna.
  • Bred på kronärtskockskrämen på baguetten. Lägg på en halloumiskiva, därefter en aubergineskiva. Toppa med persilja och lite tunt skivad rödlök. Vrid gärna ett drag på pepparkvarnen om du önskar.
  • Servera och njut!