För några veckor sedan blev jag bjuden på den här kombon som ni hittar nedan. Glöggmys med twist kan man kalla det och i helt min smak. Det var svårt att sluta äta…Jag älskar nämligen bröd 🙂 Jag tror ni kommer göra succé om ni bjuder på det här vid nästa glöggmys, julafton eller varför inte som fördrink på nyårsafton. Tack snälla Monica för tipset ❤️
Fördrink med glögg och mousserande
Ingredienser:
5 cl starkvinsglögg, gärna vit
10 cl mousserande
Gör så här:
Häll upp i glas och servera väl kyld, eventuellt med några isbitar beroende på vilket glas du använder. Dekorera med blåbär, lingon, en kanelstång, en rosmarinkvist eller något annat för en julig touch.
Alkoholfritt
Du kan även använda alkoholfria alternativ och då med fördel öka andelen glögg något.
BAKAD CAMEMBERT MED ROSMARIN & HONUNG!
1 ask camembert
ringla över lite flytande honung
några kvistar färsk rosmarin & några några rosépeppar att strö över
Till servering:
ett gott surdegsbröd
Beredning:
Öppna asken och ta bort papperet. Lägg tillbaka osten i asken lägg på rosamarinkvistar och rosépeppar och sätt in den mitt i 200° varm ugn och baka i 7–10 min. Ringla honung över den varma osten och servera tillsammans med rostat surdegsbröd. Dubbeldippa är ok 😉