Biffar på kycklingfärs!

jul 24, 2016 | Okategoriserade

På sommaren är inte min fantasi den bästa. Det är  som att inspiration tar semester fast det finns många magar att mätta. Nu är det varmt på rikigt och jag är mest sugen på kall mat och lätta sallader. Mina barn vill ha varm lagad mat och för att inte hamna i korvträsket så försöker jag hitta på rätter som går hem i stugan. Istället för pannbiffar baserade på nötfärs så gjorde jag dom på kycklingfärs, smaksatta med timjan. Till det serverade jag en motorssås och pasta (det enda som fanns hemma i vårt kulinariska skafferi). Jag visste inte rikigt hur lunchen för dagen skulle mottagas. Men alla barnen gav tummen upp och tyckte såsen var bäst. Kul att få gott betyg när fantasin är på semester. 

Recept på asiatiska kycklingbiffar hittar du här