Började nästan simma till Oskarhamn! 

jun 15, 2016 | Okategoriserade

Nu ska jag vara helt ärlig. Idag har varit en dag som inte blev som jag tänkt mig. Jag ville bara ha en kul dag med barnen eftersom de var lediga idag, men inte.  Trötta efter gårdagen med skolavslutning och kalas. Värme och trötthet är ingen bra kombo. Utbrott i lekpark. Lunch hemma. Åkte till havet där det gick helt åt…

Hade en romantisk dröm om att jag skulle hinna putsa fönster idag men jag hann bara plocka fram alla grejer för sen började några av barnen att bråka igen. Ofta ges det en sån romantisk bild av att det är så enkelt att ha fyra barn ganska tätt (2 år emellan) men ibland är jag nära ett psykbryt. Som idag när yngsta sonen hittade en tom vinflaska på stenstranden och bestämde sig för att testa vad som hände om han kastade den mot stenarna. Såna tillfällen vill man bara börja simma mot Oskarhamn och hoppas att en yacht plockar upp en och åker vidare till NY och nån bra bar (funkar det med alla hav?). Nää, men usch nu ska jag vara en bra mamma. Så den goda modern plockade upp alla glasskärvor, förträngde NY och packade ihop sitt pick och pack och åkte hem och förmanade sonen i bilen om varför man inte ska kasta vinflaskor på sten och att man inte ska skräpa ner i naturen. 

Oftast pratar man bara om allt det roliga som händer men jag har även såna här dagar och jag försöker tänka att jag inte är ensam. Utan att det är helt ok. Och att vi tog oss igenom dagen och försökte göra det bästa av den trots endel incidenter. Vi hade iallafall tur med vädret…:) 

Jag hann iallafall testa ett recept idag. Enkelt men gott. Det räddade kvällen! 

Skiva jordgubbar, pressa över citron, strö över lite socker, strimla färsk mynta. Rör runt. Marinera en stund. Servera med grädde. Så gott!!! Njut!!!