Bryssel och ajvar = kärlek!

nov 28, 2014 | Vego

I det här receptet uppstod det kärlek vid första mötet!
Jag har en god vän som pratar sig varm om brysselkål + ajvar. Nu kryllar det av brysselkål i affären så passa på att testa det här urgoda receptet. Servera gärna en hängmörad biff till eller goda biffar som här på bilden!

Vitlöksstekt brysselkål med fetaost

500 g färsk brysselkål
2 vitlöksklyftor
4 msk olivolja
1 dl ajvar relish
150 g fetaost

Vitlöksstekt brysselkål: Ansa och dela brysselkålen i 4 klyftor. Skala och hacka vitlöken. Stek kålen i olivoljan 4-5 minuter i en stekpanna. Smaksätt med salt och nymald peppar. Tillsätt vitlöken de sista minuterna av kålens stektid. Vänd till sist ner ajvar relish i kålen. Smula över fetaosten och servera!
Receptet kommer från Ica.

IMG_2935.JPG

IMG_2974.JPG