Burgare och fiskdamm!

okt 8, 2016 | Okategoriserade

Vaknade av att det smattrade på taket och kände direkt att jag vaknat på helt fel sida, så ingen bra start på dagen. På grund av skallvärk höll mitt dåliga humör i sig flera timmar. Vi hade kalas på schemat eftersom vår äldsta  fyllde 11 år idag. På grund av att jag inte kände mig 100 % frisk var jag inte helt upplagd för kalas och hade ingen som helst lust att rodda middag för 20 pers. Det brukar vara jag som håller i trådarna och planering när det gäller kalas i familjen. Mest på grund av att jag tycker det är roligt. Men idag var det inte roligt. Så min man tog trådarna och roddade ihop allt med de två äldsta medan jag drog till parken med de två yngsta. Vi var ensamma i parken på grund av regn. Helt perfekt väder enligt mig. 

När vi kom hem var allt fixat. Jag drog på mig klänningen och lagom till gästerna anlände släppte huvudvärken. Vi hade en mycket trevlig kväll som innehöll burgare, disco och fiskdamm. En perfekt 11-årsdag!