Bus eller godis idag eller på fredag?

okt 31, 2016 | Gott och blandat

shutterstock_153544523

Idag är det den 31 oktober och i USA firar man Halloween just idag. Det kan hända att det även knackar på din dörr och söta små monster frågar ”bus eller godis”. Då är det bäst att ha en laddning godis hemma för annars riskerar man att få ägg på husväggen och det vill man ju inte. Men det gäller att ha ett förråd för nu på fredag kommer nog nästa gäng för det är då vi firar Halloween i Sverige. Jag förstår inte hur det kunde bli så förvirrat i år. Det verkar finnas två läger, en traditionell som anser att idag är den rätta dagen, trots att det är måndag. Sen finns det dom som anser att fredag är den rätta ”bus eller godis” dagen. Förvirringen är total bland dagens ungdomar men lyckan kan ju också vara att få gå två rundor på en och samma vecka. Lördagsgodiset är ett faktum!

Om man nu inte råkar ha godis hemma kan man ju alltid ge en slant, men har du som jag sällan kontanter hemma är inte det något hinder för de små monstren. Senast förra året deklarerade en flicka att hon hade swish så det var bara att swisha valfri summa till det lilla monstrets nummer. Man kan ju inte annat säga att de är kreativa och hittar lösningar.

shutterstock_478411456-2

Ett snabbt och enkelt sätt att ta vara på pumpakärnorna, som dessutom blir krispigt goda när dom rostas i ugnen. Receptet kommer från Svt.

SÅ LAGAR DU

shutterstock_215898946