Dagen före ”dropparedagen”!

jun 18, 2015 | Jul

Sitter i bilköer och det regnar, regnar och regnar. Det kommer bli en blöt midsommar, med det menar jag att det kommer regna. Det kommer nog bli ett långbord inomhus imorgon. Trångt och mysigt. Funderar på vad midsommar betyder för mig. Ska jag vara ärlig så är inte midsommar någon jätteviktig tradition för mig. Förra året såg vi inte ens en midsommarstång. Vi sparkade på en boll istället och åt en god lunch med gulliga vänner. I år blir det traditionellt firande. Jag kommer trängas med en massa ungar i ett tält. Förmodligen kommer jag vakna svettig med en unge i sovsäcken. Sedan kommer jag ta morgondopp och borsta tänderna i havet. Andas havsluft en stund och njuta av utsikten. Därefter är det frukost och dags att klä stången. Efter sill och tårta är det dags för att plocka sju sorters blommor…fortsättning följer.