Det är ingen vanlig dag idag…

feb 14, 2014 | Okategoriserade

http://youtu.be/EiLBzPTl6vI

…nej, för det är alla hjärtans dag idag och min son har namnsdag. Han heter Valentin i andranamn efter min gammelmorfar. Jag har inga som helst förväntningar på vad som kommer hända idag förutom att jag gärna vill ha frukost på sängen, 20 röda rosor, överraskningar, en god middag, snälla barn. Skämt åsido så brukar vi inte fira alla hjärtans dag så mycket i vår familj. Det enda som händer är väl att ett och annat geléhjärta slinker ner i magen och att vi numera får uppmärksamma vår son namnsdag. Det är fortfarande ”Vänliga veckan” så varför inte vara extra vänlig idag. En bra ”alla hjärtans dag” present till någon du tycker om. Jag älskar Kermit och Miss Piggy så självklart kommer hälsningen från dom denna speciella dag.

4650-kort