DUKA MED NATUREN!

maj 14, 2019 | Gott och blandat

Jag älskar att vara i naturen och får mycket inspiration och även tid för reflektion. Det är underbart att få plocka in en nedfallen gren eller annat som kan förgylla mitt hem.

Förra helgen tillbringade jag med ett gäng väninnor. En av tjejerna, Monica överraskade oss andra med en fantastisk dukning med hjälp av naturen som fanns inpå knuten. Det vackra bor i det enkla. Oftast behövs så lite för att det ska lyfta en dukning. Några grenar med knoppar som snart brister. Eller några vackra vitsippor. På vintern älskar jag att ta in vissna blommor som tappert står kvar trots vind och snö. Vackrast är frökapslarna från vallmon. De brukar pryda vårt julbord. Ut i naturen eller gå ett varv i ditt kvarter så kommer du hitta något som du kan använda i ditt hem. Om du är i skogen var uppmärksam vilka regler gäller när det gäller att plocka grenar, mossa och liknande.

Ps. Plocka gärna nedfallna grenar eller sådant som ligger på marken. Du kanske har en granne du kan norpa en fin liten äppelgren ifrån.

ADyfuH7ZSeyaRE9+ZGDjOw 87CE1ACB-0EA2-4285-9BED-F3CB6C5D4BA7

NLY+6%0oQu+GUiIoJ8Jhlw