En bra start på ännu ett år!

jun 14, 2015 | Okategoriserade

Sov som skönast när jag vaknade upp av min skönsjungande familj. En bättre start på ännu ett år är svårt att slå. Många kramar, pussar och paket. Jag överraskades med en skattjakt av äldsta dottern. På med morgonrock och träskor och sen ut i trädgården för att följa ledtrådar. Efter en skön  förmiddag hemma med fix och ganska mycket disk efter barnens bakningar så begav vi oss till stranden för att fika och bada. Nu är verkligen sommaren här. Jag har oftast middag med familj och vänner när jag fyller år men idag ville jag bara hänga med familjen och sen gå på bio med bästa vännen. Och den önskningen gick i uppfyllelse. Det blev bio och sen ett besök på en mycket trevlig bar. Ikväll kommer jag somna med ett leende på läpparna efter en skön och lugn födelsedag efter mina helt egna önskningar. 

   
     

 
Receptet kommer från Allas.