En god ”pudding” till middag!

feb 24, 2016 | Okategoriserade

Njuter av en kopp te och en brasa som sprakar. Igår fick jag tjuvkika på vad som komma skall på bokrean. Spännande och inspirerande. Jag älskar att läsa, vare sig det är recept eller deckare. På mitt nattduksbord ligger det blandat kokböcker, barnböcker och romaner. Ibland finns det inget bättre än att få djupdyka ner i en välskriven kokbok och drömma sig bort bland såser och fiskgrytor.

Utmaningen! Jag gillar utmaningar och tar mig an dom med hull och hår, vare sig det är en veckoplanering av mat eller ett tufft träningspass. Jag gillar att utmana mig själv, jag mår som bäst då. Just nu är utmaningen tajtare budget som gärna ska hamna under summan som är satt som mål. Och att inte köpa massor med nya kokböcker utan först gå igenom som man har, för det är ganska många. Jag räknade just dom jag har i hyllan mitt framför nosen, och det är 73 st. Och jag har nog 50 st till.

Dagens middag blev makaronipudding!