För alla kokosälskare!

jul 3, 2016 | Okategoriserade

Jag älskar verkligen kokos. Allt från te, krämer, glass, yoghurt, drinkar mm. Det är så gott!!! Jag blev bjuden på middag för ett tag sedan och då inledde vi kvällen med en virgin Pina Colada. Den drinken väcker så mycket minnen från varma semestrar med kritvit sand mellan tårna. En perfekt sommardrink helt enkelt. Jag dricker helst alkoholfritt för jag mår bäst av det. Om du går på lokal eller söker på nätet så är utbudet av alkoholfria drinkar väldigt stort idag vilket jag tycker är otroligt kul. 

Bäst idag! Middagen hos mormor och morfar som bjöd på galet god köttgryta och glace au four. En lycka var också att få klippa i tyger som kommer bli en klänning. 

Virgin Pina Colada

4 dl ananasjuice

1 msk pressad limesaft

400 ml kall kokosmjölk

15 isbitar + extra till servering

Mixa allt och servera direkt! Piffa gärna med en kvist mynta.