Fyra nyanser av brunt på tallriken! 

dec 6, 2016 | Okategoriserade

Ärligt talat så är all mat inte vacker jag svänger ihop. Ibland landar fyra nyanser av brunt på tallriken men gott brukar det nästan alltid vara, om jag inte har sömnbrist eller pms just den dagen. Men det blir ju så roligare om man skulle äta med ögat. Vilket jag verkligen upplevde igår. Efter fyra dagar med lamm och julskinka ville jag bara äta grönkål. Men vi blev serverade något helt annat, om inte bättre. Citrussallad med granatäpple och mynta, kex med färskost och lax, pizza bianco och en babyspenatsallad. Så gott både för ögat och gommen! Jag kändes helt plötsligt hur mitt julbord genast blev fullt med olika pizzor och citrussallader istället för sill och köttbullar. Spännande för våra gäster…:) 

Sallad med babyspenat, tomat, gurka, rödlök, chevreost och valnötter. 

Rostad brödbit toppad med färskost och kallrökt lax med dill. Mums! 


Sallad med apelsin, grapefrukt, granatäpplekärnor och mynta.