Ginopizza med nutella!

feb 12, 2021 | Bakning, Sött

 

Ginopizza på Libabröd!

En klassiker på Liba Bröd kan inte gå fel. Så gott och enkelt. Vi valde att grunda pizzan med en nyttigare variant av chokladkräm. Proteinella men det går lika bra med annan chokladkräm, smält choklad, nötsmör m.m. Toppa gärna med kiwi, banan, hallon/ jordgubbar, blåbär och givetvis riven vit choklad. Vill du lyxa till det ytterligare så bör du servera med en kula vaniljglass. Så gott!

Du behöver till 1 pizza

  • Ett Liba Bröd
  • Chokladkräm, typ Nutella eller nötsmör funkar också
  • 1 banan
  • 1 kiwi
  • 1 näve hallon
  • 1 näve blåbär
  • Riven vit choklad (så mycket du orkar äta)

Lägg brödet på en bakplåtsklädd plåt. Bred på chokladkrämen. Toppa med skalad, delad kiwi. Skivad banan, hallon och blåbär. Riv över vit choklad. In i ugnen på 230° i ca 3 min, tills kanterna är lite fint bruna.

Ät direkt. Toppa med vaniljglass om du vill lyxa till det.