God plockmat till helgen!

jan 24, 2013 | Okategoriserade

Ibland kan jag få sug efter plockmat som inte är så tung. Lite gott och blandat helt enkelt. Den här rätten är inspirerad från fjärran östern. Gott och enkelt att tillaga som tilltalar de flesta. När jag går och handlar så kan jag inte låta bli att kika ner i andras vagnar. Jag är nyfiken på vad de ska äta ikväll eller imorgon. Till helgen är det många tacoskal och chips som ligger i vagnarna blandat med läsk. Försök att tänka utanför boxen och se den här rätten som en alternativ tacomiddag. Samma sak när det gäller chips. För vissa är chipspåsen helig till helgen. Testa något nytt. Torkad frukt och goda nötter, grönsaker att dippa i god turkisk yoghurt som är smaksatt med någon god krydda. Sen har jag ett fantastiskt gott tips till alternativt godis. Köp urkärnade dadlar och fyll dom med lite mandelsmör. Väldigt gott. Hoppas du får en skön fredag med god mat!