Gör din egen ansiktsmask från grönsaksdisken! (kolla in filmen!)

feb 21, 2014 | Okategoriserade

Vi fortsätter med avokadotema i våra egna filmer. I den här filmen ser du hur jag enkelt gör min egen ansiktsmask. 

Ro om sig själv och ta hand om sin kropp är viktigt. Det är något man ska unna sig att göra ofta. Jag älskar att gå på salong och få ansiktsbehandlingar men ibland tycker inte plånboken detsamma. Med det här tipset behövs ingen salong eller dyra ansiktsmasker. Du behöver bara ta dig till Östenssons och dyka ner i grönsaksdisken så har du snart allt du behöver.

Detta är det absolut bästa hemmatipset för att göra din egen ansiktsmask! Funkar minst lika bra som att gå till salongen och göra det!

1. Börja med ett ångbad för att öppna porerna! Koka upp 2 liter vatten och häll i en stor skål och sänk ner huvudet mot skålen. Sitt i minst 10 min.

2. Blanda ihop en ansiktspeeling med 1/2 dl strösocker och 1 msk olja. Massera in med cirkulerande rörelser i ansiktet för att bli av med döda hudceller.

3. Nu är det dags för själva ansiktsmasken. Blanda ihop 1/2 advokado med 1 tsk citronjuice och 1 äggula. Mosa advokadon så gott du kan, du vill inte ha stora klumpar i ansiktet. Smörj in blandningen i ansiktet och sitt med det i ca 15 minuter innan du sköljer av med ljummet vatten. Så, nu är din hud som ny igen:) Hur snabbt och lätt som helst!

Det här tipset hittade jag på bloggen http://isabeladrian.chic.se