Härlig start på sista dagen på 2015!

dec 30, 2015 | Okategoriserade

Imorgon firar många av oss det nya året med löften som helst ska hållas året ut. Jag avlägger sällan löften vid nytt år. Men sätter gärna upp mål och utmaningar för mig själv under året som kommer. Om du vill starta din nyårsdag på bästa sätt rekommenderar jag den här frukosten. Jag äter den flera gånger i veckan i kombination med annat. Hoppas du får en härlig start på sista dagen 2015. 

Avokadoyoghurt med bär och nötter! 

Till 1 person: Skala och kärna ur en avokado. Skala en banan. Mixa ihop med en stavmixer. Har du ingen så går det bra att mosa ihop med en gaffel. Toppa med granola eller nötter och dina favoritbär. Servera med en god rödbetssmörgås som kanske innehåller ost, kalkon, grönsaker (se tidigare recept här). Jag tycker det är gott med en kopp värmande te och en sked kokosfett. Lycka till!