I mellanmjölkens land!

feb 18, 2015 | Gott och blandat

Mina barn var inte helt övertygade över semlan som serverades efter middagen. Jag har sedan barnsben inte heller varit så förtjust i grädde men bullen och mandelmassan är en klar favorit. Men det fanns de runt matbordet som gärna tog en extra semla. Men det blev några kantätna semlor över från barnen som hönsen får mumsa på idag.

Jag är nyfiken på vardagsmaten i vårt mellanmjölksland. Det jag saknar i listan är blodpudding och tacos.

Vilken är din vanligaste vardagsrätt?

Jag hittade en lista som ser ut så här:

1. Spagetti med köttfärssås
2. Kyckling med ris/potatis
3. Korv stroganoff
4. Fisk med tillbehör
5. Nötkött med potatis/ris
6. Lax med tillbehör
7. Fläskkött med tillbehör
8. Köttgryta
9. Soppa
10. Köttbullar med potatis/ris/pasta

 

(null)

(null)