Ibland misslyckas jag!

mar 4, 2015 | Okategoriserade

Det sägs att nästa ”surdegstrend” är att göra ”egen yoghurt”. Det ska tydligen vara lätt som en plätt. Jag ville ju såklart testa. Åkte till affären. Köpte ingredienser. Värmde mjölken efter konstens regler och gjorde allt enligt recept. Kollade till och med en Youtube-klipp för att vara helt säker på att jag gjorde rätt. Imorse när jag vaknade tänkte jag  på min kära yoghurt och hur jag skulle smaksätta den till frukost. Jag svassade lycklig ut i köket och öppnade locket på grytan, och där simmade bara helt vanlig mjölk omkring. Va f-n! Hur gick det här till? Jag backade några steg och tittade extra noga på yoghurtförpackningen jag köpt. Inser att det står fil på paketet. Jaha, det kanske är det som felet. Men ikväll ska jag göra ett nytt försök. Så förhoppningsvis har jag yoghurt imorgonbitti som jag ska dela med mig av till er. Håll ut kära läsare! 

Ni ser ju till och med att Verum hälsofil är med på bilden. Ikväll är det dags för ett nytt försök.