Idag slår vi på stort och firar vi vår 10-åriga bröllopsdag med…tacos!

maj 20, 2016 | Okategoriserade

Vissa dagar ska man fira lite extra och idag är just en sån dag som jag helt missat. 

Jag fick ett samtal mitt i en snatch (ryck på tyngdlyftarspråk). Det var min man som gratulerade mig på dagen. Jag trodde jag hade namnsdag men icke. Han sa tillslut att det var vår 10-åriga bröllopsdag. Jag blev glad och en aning förvånad att han kom ihåg att det va den 20 maj idag. Men sen kom det fram att han också glömt men blev glatt påmind av vän som för dagen spelade en golfrunda. Han hade varit med och firat oss för 10 år sedan. Otroligt att han kom ihåg det. Jag kanske ska be honom boka in en golfrunda den 20 maj varje år så han kan påminna min kära man om vilken dag det är. För jag kommer inte komma ihåg. Det är nog med gympapåsar, aktiviteter och hålla reda på alla i släktens födelsedagar.  

Hur firar man då en 10-årig bröllopsdag? Tennbröllop! Eftersom det är fredag är det tacos som står på menyn som i många andra svenska hem denna sköna dag på veckan. Vi firade dock med lite kultur genom att gå på en invigning av en aula som byggts granne med oss. Petter tränade just då så jag och barnen gick själva. Men nu snart…när alla barnen sover och tvätten är vikt och diskmaskinen urplockad ska vi fira…om vi inte hinner somna innan. För mig räcker det gott med en kopp te och lite hångel så är jag nöjd. Så mitt tips om man ska få till ett firande, hångla mitt i tvätten eller under tiden ni plockar ur diskmaskinen så kanske det blir lite roligare och effektivare. Två flugor i en smäll!