Jakten efter den försvunna kalkonen!

apr 30, 2014 | Fågel

Idag är det valborgsmässoafton och min fina vän Linda fyller år. Så idag blir det fira vän och senare middag med närmaste familjen. Jag hade en idé om att servera en klassisk kalkonmiddag till valborgskvällen. Jag började jakten på kalkon igår, trodde det fanns här på ön där jag bor men det var svårare sagt än gjort. Jag var fast bestämd att en kalkon skulle minsann stå på middagsbordet så nu började jakten på allvar. Jag ringde tillslut kalkonfarmen på ön och där fanns frysta kalkoner. Jag lyckades förhandla ner en kalkon till storstan så nu ligger en 7,6 kg kalkon på min diskbänk och tinar. Jag hoppas den sköter sig och visar sin allra bästa sida ikväll för om jag ska vara ärlig är det första gången jag tillagar en kalkon i den här kalibern. Jag återkommer med bildbevis under kvällen. Vi kommer avsluta middagen med en kladdkaka som är socker- och mjölfri!!! Jag vet, det är galet men sant. Recept kommer! Men nu till dagens födelsedagsbarn, jag vill härmed tillägna den här tårtan till Linda! Kram och grattis!

tandtårta