Jonglerar med fyra barn, crossfit, tvätt och bröstkalender!

nov 18, 2015 | Gott och blandat, Intervjuer, Krönikor

Min vardag som fyrabarnsmamma, atlet, fru, vän, kock, bloggare, hönsvakt och lite annat kräver att man är grym på att jonglera. Jag är hyfsat ok måste jag säga. När jag brinner för något lägger jag gärna tid och energi på det. Jag går in i projekt med hull och hår och gör gärna det där lilla extra oavsett det gäller jobb eller något annat.

Jag vill gärna dela med mig av min vardag, och den handlar inte alltid om mat, barn eller träning. Nu får ni ta del av ett projekt som ligger mig varmt om hjärtat. Jag och ett tjejgäng (Ladies Circle 20 Visby) jobbar just nu med att sälja in en kalender till olika butiker där vi själva agerar modeller. Pengarna vi får in går oavkortat till bröstcancerforskningen tack vare att fotograf, formgivare och tryckeri ställer upp helt gratis. Min farmor gick bort i bröstcancer vid ung ålder och jag har även vänner som har varit drabbade av bröstcancer men som lever idag tack vare forskningen.

Om du vill köpa kalendern så hittar du oss på Facebook under ”Ladies Circle 20 gör Bröstkalender” där du kan beställa den. 

En hyllning till kvinnobrösten! 

Medlemmarna i den gotländska föreningen Ladies Circle 20 bestämde sig för att samla in pengar till bröstcancerforskningen genom att visa sina bröst i kalenderform. Den här kalendern är en hyllning till kvinnobrösten och till att vi alla ser olika ut.

Ladies Circle Sverige är en förening med ledorden systerskap, generositet och positivitet som värdegrunder och den jobbar en hel del med välgörenhet. Alla pengar som kommer in från försäljningen av kalendern går oavkortat till bröstcancerfonden tack vare att såväl fotograf som formgivare och tryckeri ställer upp och sponsrar projektet.

”Fotograferingen till den här kalendern gjordes på min 46 års dag, en födelsedag som inte var självklar för några år sedan då jag själv var drabbad av bröstcancer. När man får en cancerdiagnos förändras livet från ett före till ett efter beskedet. Plötsligt inser man att döden är skrämmande nära och det urvattnade uttrycket Fånga dagen får en helt ny innebörd. Livet är skört och man kan inte längre ta för givet att få åldras med sin omgivning. Behandlingarna är oftast väldigt tuffa och man pendlar mellan hopp, förtvivlan och förlamande rädsla. Hade det inte varit för att forskningen gjort stora framsteg de senaste årtiondena hade jag med stor säkerhet inte överlevt. Forskning kostar pengar men tack vare alla fantastiska människor som engagerar sig och samlar in pengar på olika sätt kan forskningen gå vidare och på så sätt rädda ännu fler liv.

Genom att köpa kalendern är du med och hjälper fler att få uppleva sina kommande födelsedagar!” / Agneta Larsson

Ladies Circle 20 vill tacka dem som gjort det möjligt för dig att stå med den här kalendern i handen. Tack Malin Vinblad för fantastiska bilder, Joakim Hedblad för formgivning, Benny Karlsson för tryck och Agneta Larsson för text. Tack även till alla som peppat och ställt upp så vi kunde genomföra projektet.