Kebab italien style!
Du behöver:
- 500 g kebab, meetab
- Olivolja
- 1 gul lök, skalad och hackad
- 1 vitlöksklyfta, skalad och fint hackad
- 1 förpackning krossade tomater med basilika
- 1 förpackning körsbärstomater
- 1 dl vatten
- 1 dl creme fraiche
- 1 förpackning mozzarella
- Färsk basilika
- ev pesto om du vill ha extra smaksättning
- Spagetti till fyra personer, koka enligt anvisningarna på förpackningen
Gör så här:
- Ta fram en gryta eller liknande. Stek lökhacket i en skvätt olja på medelvärme i några minuter tills den börjar bli mjuk.
- Ta fram kebaben från frysen och lägg i lite i taget i grytan. Stek tills den får färg. Tillsätt sedan tomatkross, vatten och creme fraiche. Koka ihop i ca 10 min. Lägg ner körsbärstomaterna och fortsätt koka på medelvärme i ca 5 min. Smaka av.
- Servera med spagetti. Toppa med mozzarella som du river isär, färsk basilika, nymalen svartpeppar. Vill du ha ännu mer smak, ringla över lite pesto. Smaklig spis!