Konsten att städa!

apr 2, 2016 | Okategoriserade

Min man fick en bok (Konsten att städa) i sitt påskägg som handlar om städning. Han tyckte nog att det var lite konstigt att han fick den eftersom han jag tyckte att det var jag som behövde läsa den. Men nu har det hänt grejer efter bara några sidors läsning. Han har börjat rensa i källare och i köket. Idag har jag krängt saker han burit upp från källaren på FB som jag inte har några känslomässiga band till eller kan vara ”bra att ha”. Jag ska erkänna att det kändes lite jobbigt i början men när man väl satt igång är det svårt att sluta. Var ska det sluta? Kommer jag ha kvar mina 200 par skor eller kommer de rensas ut? Hjälp!!! Är det vårkänslorna som gör att jag vill städa? 

Vi tog en paus mitt i städandet och åt en improviserad middag komponerad av mig själv. Tacoköttbullar med tillbehör! 

Galet enkelt. 

Du blandar ihop valfri mängd köttfärs och riven morot. Blanda runt tillsammans med två knäcka ägg, tacokrydda efter smak, salt och peppar. Forma köttbullar. Lägg på en plåt. Ställ in i ugnen på 200 grader ca 10-15 min. 

Servera med tacotillbehör eller det du har hemma. Ha en skön lördag!