Kvällsdopp med återhämtning!

maj 23, 2016 | Okategoriserade

Idag tog vi första kvällsdoppet och termometern visade 17,5 grad. Varmt i havet för att vara 23 maj. Luften kändes ljummen och jag kunde ana sommaren. Känns viktigt att ta till vara på dessa kvällar och bara njuta för en stund. Maj och juni är annars ganska galna månader där allt ska bakas in. Utvecklingssamtal, avslutningar, student, årsmöten, fotbollsturnering, fix i trädgården, och mycket annat. Jag har blivit ganska bra på att säga nej och välja vad jag eller familjen ska göra. Det är viktigt att hinna återhämta mig och ladda energi inför varje dag. Är det för mycket på schemat så mår jag inte bra. 

Här kommer härliga bilder på frukost.

Min favorit just nu är ”overnightgröten”, så enkel att göra och så god. Här är ett recpet med hallon. 

Du behöver

1,5 dl mjölk gärna havre

1 dl havregryn

1 msk chiafrön

1 msk kokosflingor

1 dl hallon, frysta tinade går bra

1 tsk vaniljpulver

1 nypa kanel 

1 nypa mortlad kardemumma

några valnötter, hackade

Gör så här

Mixa alla ingredienserna utom och kokosen. Ställ i kylen över natten. Ta ut på morgonen, rör runt och lägg på nötterna, kokos och bär.