Mat från Bombay och en dejt med ”Carol the movie”

jan 17, 2016 | Gott och blandat, Kött

Jag tog precis en titt på kommande veckas annonsblad. Det fanns med en vara som är med i dagens recept. Väldigt passande, eller hur!

Vaknade till ett underbart ljus och en blå himmel som gjorde att jag bara ville till havet. Så efter frukost begav sig barnen och jag ut på utflykt till stranden medan mannen var på kurs. Perfekt dag på stranden, snålblåst med härliga vågor, underbart ljus, fiskare i våtdräkter. Det enda jag saknade var surfarna. Efter en stund tog vi en paus och drack varm choklad och smörgåsar. Väl hemma lagade vi till en het paprikasoppa med mozzarellasallad (recept kommer i veckan). Lagom till middagen ”Kotletter Bombay” kom mannen hem och jag drog på bio med några vänner. Skön söndag!

Receptet kommer från fantastiska Monica Ahlberg och kokboken Vardagsmat!

Kotletter från Bombay

kotletter bomday ingred

 


IMG_3522