Morgonhumör på tulpanens dag!

jan 15, 2016 | Okategoriserade

När jag var i tonåren (13-14 år) så hade jag ett morgonhumör som inte var att leka med. Jag störde mig på allt och alla. Tuggade någon lite högt så reagerade jag på det. Nu verkar det här humöret ha gått i arv till min äldsta dotter. Sedan en tid tillbaka kommer hon ner som ett åskmoln i stort sätt varje morgon. Saken blir inte bättre av att hennes syskon tycker det är väldigt kul att reta henne lite extra. Jag har testat olika möjligheter och varianter av en mer harmonisk morgon tillsammans, ibland lyckas jag och ibland inte. Hon behöver förmodligen mer tid för sig själv och då kan ju ett alternativ vara under en tid att hon får äta sin frukost på sitt rum. Jag kanske ska testa?

Idag är det för övrigt tulpanens dag. Kylan biter sig fast men ljuset och fågelkvittret visar att våren närmar sig. För mig är det vår när våra höan börjat värpa ägg igen och när snödropparna tittar fram. Köp en fin tulpanbukett till din käraste.

shutterstock_126355976

shutterstock_122830156