News på bloggfronten!

jan 13, 2014 | Okategoriserade

Efter två veckors semester i varmare klimat är jag tillbaka på banan igen. Idag var första gången klockan ringde 06.00 på tre veckor. Jag trodde det skulle vara svårare att kliva upp men det gick fint. Det vita snötäcket gjorde det lättare att stiga ur sängen. Min morgon började med en kanske ny frukostvana. Gör så här:
Mät upp knappt 1 dl boveteflingor i en tallrik. Tillsätt lite kokosflingor, tre nedklippta aprikoser, lite solrosfrön. Häll i knappt 2 dl kokande vatten. Blanda runt. Låt så och dra i ca 5 min. Vips! Så är din morgongröt klar. Jag åt gröten med en halv banan. Supergott plus lite disk!

När ett nytt år är på gång är det många som gärna vill avge nyårslöften. Jag har inget nyårslöfte men däremot flera önskningar. Om dessa kan du läsa mer i en ny tidning som kommer ut i Linköping i Januari. Den heter ”Affärsstaden Linköping”.

En nyhet på bloggen är att jag kommer utmana er följare till att utmana er själva. Det kan vara i köket, vardagen eller på jobbet. Utmaningen kommer senare i veckan. Håll utkik!

GC