Överraskades med kvällsfika efter en intensiv dag!

apr 24, 2015 | Gott och blandat

Igår…Efter att ha nattat ena sonen möts jag av en bricka med te, smörgås, äpplebitar och ett ljus som inte var tänt. Bredvid låg det en lapp som det stod såhär på: ”Här har ni en myskväll som ni ska minnas”. Hälsningar Karin

Av glädje och trötthet började jag nästan gråta. Det var precis vad jag behövde efter en intensiv dag med mycket i huvudet och insikten att de flesta helgerna fram till mitten av juni är inbokade. En kopp värmande te och en stund för reflektion fick mig att må så mycket bättre. Nu blir det genomgång av kalendern för att se vad som ska prioriteras.

Mitt hetaste tips i veckans annonsblad är helt klart…alla goda köttbitar som du kan lägga på grillen. Men sen är det en produkt som är toppen att göra smoothies på: Alpros växtbaserade drycker, till exempel hasselnötsmjölk eller mandelmjölk. Testa dessa och ersätt ”vanlig” mjölk med dessa.