Pizzabullar med kebab!

jul 14, 2020 | Kött

IMG_4402

Matiga pizzabullar med kebab. Perfekt att baka hemma och ta med på sommarens utflykter. Lika god varm som kall. Lycka till och glad sommar!

Pizzabullar med kebab

Du behöver:

  • En förpackning färdig pizzadeg
  • En näve kebab från Meetab (finns i frysdisken)
  • En näve skivad smörgåsskinka eller liknande
  • En burk kebabsås, gärna Östenssons egna.
  • En liten färsk rödlök eller liknande, skalad och tunt skivad
  • En tomat hackad i tärningar
  • 1 påse riven ost, 150 g

Gör så här:

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Öppna förpackningen och rulla ut pizzadegen. Dra ut degen en aning så den blir lite plattare.
  • Bred på ett tunt lager kebabsås. Lägg en rad med kebabkött (det går bra att den kommer direkt från frysen) en bit in från kanten på långsidan (se bild ⬇️)

IMG_4427

  • Strö över hackad tomat och lök. Strö sedan på den rivna osten men spara lite att toppa pizzabullarna med innan de åker in i ugnen.
  • Rulla ihop degen längslångsidan. Dela rullen i bullar, ca 2 cm tjocka. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Toppa varje bulle med lite ost. Grädda i ca 15-20 min.
  • Smaklig spis!

IMG_4394 2

IMG_4407