Snabbfix inför Halloween!!!

nov 1, 2013 | Okategoriserade

Igår knackade det på vår dörr. När jag öppnade stod fem utklädda barn som sa bus eller godis. Jag hade helt glömt att det just var igår som barnen går runt i husen och skrämmer grannskapet. Jag sprang runt och letade och hittade tillslut en godispåse som måste vara från ett kalas. Barnen blev nöjda och jag slapp ägg på huset. Här kommer lite tips inför helgen om du inte redan hunnit pynta och fixa. Lycka till och glad Halloween! Hohoho!

spöke

För att inte göra dig ovän med grannbarnen kan det vara läge att ha förberett lite treats om de ringer på – här är två enkla sätt att få läskig touch på vanligt godis. Måla på marshmallows går snabbt (se till att använda giftfria pennor!) och att göra små spökklubbor är superlätt. Ta lagom stora bitar av ett gammalt lakan eller hushållspapper, knyt om med presentsnöre och måla dit spökenas ögon.

700x1049(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True).jpg

En annan treat som förenar godis med lite frukt är de småläskiga äppelmunnarna. Ett tunt lager av exempelvis jordnötssmör håller fast de små marshmallowsen mellan äppelskivorna.

700x297(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True).jpg

För ännu nyttigare skräcksnacks funkar det fint med skrämda bananer (gör ögonen och munnen i blockchoklad) eller minipumpor av satsumas med små bitar selleri som stjälkar. Äpple, apelsiner och vindruvor blir fint upplagda en läskig pumpa.

Halloweentips och bilder kommer från www.alltommat.se