Snäll mat för magen! 

feb 11, 2016 | Okategoriserade

Vaknade till ordentligt i morse när jag fick se den blinkade varningslampan på tvättmaskinen. Den indikerade att det var stopp i avloppet. Men först iväg till skola och förskola och sen ta tag i den blinkande lampan. Sagt och gjort. Öppnade lucka och lock och efter 30 sekunder kändes det som att jag vadade i tvättvatten upp till knäna med det är en liten överdrift för egentligen va det bara fötterna som blev blöta. Efter mycket torkande och rensande så gick maskinen igång igen och den går fortfarande. 

På söndag är det alla hjärtans dag. Jag brukar tänka att jag inte ska köpa nånting till min man och våra barn men det brukar sluta med nån liten present ändå. I år hoppas jag på en skön utflykt eller mysig frukost tillsammans med familjen. 

Idag lagade jag till en enkel lunch som passar när magen är lite orolig. 

Kokt torsk med ris och broccoli!

Jag vet att det inte låter askul men det är gott och snällt för kroppen! 

Du behöver: Torsk, broccoli, vatten, buljong, vitpepparkorn, ris, lite yoghurt, ägg. 

Sätt på riset och tillaga det efter anvisningarna. Jag kokade en portionspåse så jag kunde koka ägget samtidigt. 

Koka upp 0,5 L vatten. Tillsätt en buljongtärning och några hela vitpepparkorn. Lägg i torsken och broccolibuketterna när det är några min kvar på riset. 

Toppa med en klick yoghurt! Smaklig spis!