Sommarlov innebär nya rutiner eller…?

jun 12, 2015 | Okategoriserade

Det här vad jag vill minnas från förra sommarlovet…Varma sommarkvällar, sovmorgon, en kopp te i kvällssolen medan barnen leker glatt i trädgården, mannen och jag hinner prata och reflektera över dagen, vi gör upp planer för kommande vecka, äter god mat… Ungefär 25 % stämmer. Visst var det en skön sommar. Men det är ungefär som att vänta barn. Alla pratar om förlossningen men ingen pratar om vad som händer sedan. Känslan är lite likadan när barnen tar sommarlov. Man är inte beredd på nya rutiner även om det självklart är underbart att ha barnen hemma. Men det kräver fantasi och bra planering för att ett sommarlov ska flyta på bra. Har jag råkat komma i närheten av hängmattan som lockar så skönt i skuggan så ropar säkert någon ”färdig”. Nu är det bara några dagar kvar sen har jag mina fyra ungar hemma på sommarlov. Jag längtar och om jag har tur kanske den sista ungen kan lära att torka sig själv så jag iallafall får känna på hängmattan 🙂

Glad sommar!