Sommarlovet bjuder på både ris och ros!

jul 13, 2016 | Okategoriserade

Sommarlovet bjuder på det mesta av både det bästa och sämsta. Underbart med mer tid för barnen och hitta på roliga saker eller bara vara hemma för att hinna pyssla. Det sämre är att barnen aldrig vill lägga sig och vi vuxna i familjen inte får någon tid tillsammans själva. Runt omkring mig hör jag vänner som älskar sommarlovet med allt vad det innebär. Jag älskar också sommarlovet MEN hur f-n får folk till att ligga. Jag menar att somnar barnen 23.30, då är jag iallafall svimfärdig av trötthet om jag inte redan däckat. Inte helt upplagd för något annat. För mig är det viktigt att få ha en stund själv på kvällen med min man, bara ta en kopp te och säga hej. Den tiden finns på vardagarna men precis när solen aldrig vill gå ner så försvinner den tiden och ersätts med galet kvällspigga ungar som inte har några som helst planer på att vilja somna. Så vi får väl se hur mycket ”egen tid” det blir den här sommaren. Jag vill helst slippa stickor här för att vi var ”spontana” när det va Bolibompa. Jag vill bara ha tillbaka lite av min tid. Kanske sådär 1 h. Resten av dygnet umgås jag gärna med mina ungar. 

Ett tips på god mat som vi äter gärna och ofta är rökt fisk, romsås och färskpotatis. Men om du tröttnat på färskpotatis byt ut den mot bakad potatis. Väldigt gott!