Starta dagen med en liten shot!

aug 13, 2016 | Okategoriserade

På altantaket smattrar regnet. Jag ligger i en skön soffa på altanen och njuter av varje droppe som faller från himlen. Vår ö behöver verkligen vatten. Hemma vattnar vi blommorna med duschvattnet som vi sparar i badkaret. Allt är möjligt! 

Nu är det snart måndag och då smygstartar vi vardagen igen. Det ska bli spännande att se hur många som kommer studsa ur sängen och hur mpnga som kommer gäspa sig genom grötfrukosten. För att jag ska piggna till ordentligt provar jag nu en ny shot jag fått nys om genom den superintressanta boken jag rekommenderat i tidigare inlägg ”Food Pharmacy”. Jag ska ge den några veckor och sen känna efter hur min mage och jag mår. Testa du med! 

Läs mer på den här sidan om gurkmejashoten! 

Stigs antiinflammatoriska gurkmejashot
½ glas juice (t ex äpple)
1 rågad msk gurkmeja

¼ tsk chilipeppar (cayenne)

1 tsk kanel

1 msk äppelcidervinäger

1 msk färskpressad citronjuice

1 msk olivolja

Lägg samtliga ingredienser i mixer och skaka!