Storfiskar´n har varit i farten!

okt 13, 2014 | Fisk

En av de mest avkopplande och roligaste saker jag vet är att fiska. Det är lugnt och tyst, man hör bara fåglarna och kanske någon fisk som slår. Spänningen om det kanske hugger. Det är meditation för mig. När man har med små barn ut på fisketur blir genast bilden annorlunda. Det är inte speciellt tyst och när man väl har kommit fram till det bästa fiskestället så syns inte enda enda firre till. Inte så konstigt på grund av att små barnfötter vandrar runt i båten, någon tappar fiskespöt i vattnet, en annan måste kissa, några fryser för att det regnar. Trots denna något högljudda fisketur fick vi en abborre, den måste varit väldigt hungrig! Jag tror inte man får ha så höga förväntningar utan mer se stunden för vad den är. Man gör något tillsammans och det är det som är viktigt, att vi fick en fisk är ren bonus. Jag hoppas barnen vill ut fler gånger för det vill iallafall jag!

 

IMG_2564-0.JPG

Min dröm är att kunna ”byxa en abborre”. Min faster och pappa är grymma, jag håller fortfarande på att lära mig, det är lite trixigt. Igår var det Petter tur och för att vara första gången han skulle ”byxa” så gick det bra. Kolla in filmerna jag hittade! Bra inspiration!