Tävlingen är avgjord! Vinnaren är…

sep 13, 2014 | Gott och blandat

Tack snälla för alla svar till tävlingen ”Lina vs Diane”. Många av er trodde på snabba tider, nästan i klass med eliten. Jag känner mig smickrad att ni tror så väl om mig. Jag har dock en bit kvar men älskar utmaningar så jag jobbar på.

Min bästa tid som jag har gjort Diane på är 10 min och 5 sek.

1:a pris! Stort grattis till  Madelene Kumlin  som gissade på tiden 12 min och 31 sek. Den tiden låg närmast! Hoppas du kommer njuta av härliga bakstunder framöver.

2:a pris! Stort grattis till Helena i Uppsala som gissade på tiden 5 min och 56 sek. Du tog hem andrapriset. Hoppas du får nytta av en fantastisk inspirerande bakbok.

Vinnarna får gärna kontakta mig genom att lämna en kommentar med kontaktuppgifter på det här inlägget.

Här kommer en presentation av priserna!

1:a Pris: Produkter från Kung Markatta & Kokboken ”Smarta sötsaker”         Vinnar korgen kommer innehålla: Mandelmjöl, kokomjöl, kokossocker, rostade kokoschips, kakao, kakaonibs, mandel, valnötter, dadlar, fikon, hasselnötter, vanlijpulver, lakritspulver. Allt är ekologiskt! Du vinner även en fantastisk kokbok som heter ”Smarta sötsaker” utan socker, gluten och mjölk. Ulrika Hoffer. Bonnier fakta Med produkterna från Kung Markatta kommer du kunna baka härliga bakverk. Lycka till!

2:a Pris: ”Smarta sötsaker” utan socker, gluten och mjölk. Ulrika Hoffer. Bonnier fakta.

tävling

Mitt HipstaFoto 987752701 (1)