Trots att jag är tokig i skaldjur är jag inte född i kräftans tecken…

aug 19, 2014 | Okategoriserade

Jag är född som tvilling mitt i Juni. Men mitt sug från skaldjur kommer efter alla barndomssomrar på västkusten. Det var där mitt ute på havet en tidig morgon jag lärde mig att älska skaldjur. I nätet som vi vittjade satt ett gäng krabbor som senare hamnade i kastrullen och i min mage. När jag väntade vårt tredje barn kunde jag vakna på morgonen och va sugen på att äta krabba. Normalt…? Vi älskar att arrangera fester i min familj. Några år hade vi en återkommande stor kräftskiva. För att få komma på festen var det givet att man skulle göra sin egen kräfthatt. Det var helt galna kreationer. Lady Gaga skulle bli avundsjuk om hon skulle sett alla dessa fantastiska hattar. Så nu när det är kräfttider, tänk kreativt och spara inte på krutet. Tänk Lady Gaga! Det ska jag göra när jag har kräftskiva i september. Ps. I annonsbladet finner du både kräftor och västerbottenpaj den här veckan. Tipp-topp för den klassiska skivan!

Alla kanske inte vet vem jag är som skriver varje dag på den här bloggen. För att ni ska få en liten bild av vem jag är så kommer här en beskrivning av ett tvillinghoroskop. Jag älskar som sagt att läsa horoskop men man får ta allt med en nypa salt, gör det ni också. Men när tvillingen beskrivs så tycker att jag känner igen mig i mycket. Kolla in här:

Tvillingen har ofta många bollar i luften. En social och mångsidig personlighet med god förmåga att knyta kontakter. Tvillingen brukar ha en vid och brokig bekantskapskrets och är känd för sin humoristiska och pratglada läggning. En charmig natur med glimten i ögat. Tvillingen är verbal, flirtig och trivs i diskussioner. Flexibilitet är kännetecknande, likaså god förmåga att komma till tals med alla sorters människor.