Tupp till middag!

mar 16, 2015 | Fågel

Vaknade svettig av två barn som i princip låg över mig. Nu är vi inne på femte feberdagen. Tre av fyra barn är hemma men jag märker att det går åt rätt håll när de börjar fråga om olika maträtter. En av tre har haft en feberfri dag idag. Ett gott tecken är också att han pratar om förskolan. Jag tror minsann att han längtar dit.

I fredags var jag på inspirationsdag med en av mina närmaste vänner. Vi bjöds på föreläsningar från morgon till sen eftermiddag och däremellan vällagad mat och goda mellanmål.

Helgen som varit har som sagt innehållit feber men också roligheter såsom att träffa en ny liten mopstik som numera hör hemma i släkten. Ny inspiration till olika maträtter jag ska prova. Ramslöken har börjat växa och det doftar lök när man befinner sig där den växer. Snart kommer ett recept här på bloggen som innehåller ramslök.

Dagens tips! Ta in en gren och låt våren brista ut i knoppar inne i ditt hus.