Vad är det som gör att du läser min blogg?

nov 11, 2014 | Gott och blandat

Det krävs mycket för att jag ska fastna för en blogg eller vilja följa någon på instagram. Jag fastnar ofta om någon sticker ut i sin åsikt eller om någon bild ska skapar nyfikenhet. I mitt jobb som krönikör och bloggare så försöker jag trots allt inte påverkas av vad som skrivs på nätet. Jag vill utgå från min vardag och mina erfarenheter och upplevelser.

Vad är det som gör att du läser min blogg? 

Jag har jobbat som stylist i många år och vet att det ”läsaren” ser är en bild. Det är bilden framför kameran. Utanför kamerans ”ramar” ser bilden annorlunda ut. Det är ofta kaotiskt och en härlig kreativ miljö för att skapa den perfekta bilden. När jag plåtar bilder till bloggen eller instagram så försöker jag skapa en känsla i bilden mer än att den ska vara perfekt. När jag ser en bild som jag gillar blir jag nyfiken på hur det ser runt omkring. Hur ser det ut i köket där maträtten lagades? Jag är nyfiken på verkligheten bakom bilden. Jag vill se det oglamorösa.

Idag tänkte jag bjuda på en liten glimt från verkligheten i en fyrabarnsfamilj. Så här såg det ut i morse hos oss. Gårdagens middag blandat med morgonens frukost.

 

IMG_2837.JPG