Veckans resurser såhär i slutet av veckan!

feb 19, 2016 | Fågel

Fredag igen och jag lyssnar till en mops som snarkar under bordet och på radion sjunger Nina Simone. Får passa mig så att jag inte somnar. Båda ljuden är förföriskt sövande.

Första veckan på utmaningen till en tajtare matbudget känns bra och inspirerande. Det är dock två dagar kvar men som det ser ut nu kommer jag gå plus vilket känns roligt. Men det är tre veckor kvar totalt och mycket kan hända. Det är sportlov om en vecka och då kommer menyn helt enkelt bli lite sportigare såklart 🙂

På fredagarna brukar vi ibland är ”veckans resurser” vilket innebär sjyssta rester från veckan. En god buffé med andra ord. Men den här fredagen finns det inga rester i kylskåpet för de är redan uppätna 🙂 Så ikväll blir det kycklingwok med tillbehör av vad kylen har att erbjuda. 

Trevlig helg! 

  
Min ugnspannkaka ser ut som ett månlandskap! God blev den!