Ska det bli riktigt bra får man göra det själv

Vi vill ha koll på läget. Vi vill ha koll på hela produktionskedjan av många av de färskvaror du köper i våra butiker. Vi vill att du ska få bra kvalitet till bra priser.

Därför startade vi tidigt egen produktion, så att du kan lita på att det du köper i våra butiker håller högsta kvalitet och pålitlighet. Eftersom vi kontrollerar hela kedjan från produktionen till dess varan finns i din butik, behöver du aldrig tveka på varans ursprung eller innehåll. Vi på Östenssons bryr oss om hönorna och lyssnar på våra konsumenter, därför hittar ni aldrig burägg i våra butiker eller i den mat vi producerar (detta är inklusive, exempelvis äggmassa, äggpulver, äggvita etc.). Dessutom gynnar vi miljön, eftersom transporterna blir kortast möjliga. Våra transporter sker dessutom helt fosilfritt, lastbilarna går på rapsolja från fälten!

Matmästarna

Födelsedagskalas, firmafest, kompisträff, jobbkväll – och du vill inte laga maten själv. Lugn – det fixar vi! Vi har nämligen ett eget kök där vi lagar riktigt bra mat från grunden. Det enda du behöver göra är att beställa och hämta maten, så slipper du lägga onödig tid på att handla och stå bland grytor och kastruller i köket. ”Östenssons Kök” är snart lika berömt som det italienska eller franska köket, och kockarna och kallskänkorna brinner för att du ska få beröm för det som hamnar på dina gästers tallrikar! Bufféer, smörgåstårtor, sallader och mycket mera – klicka här och läs vidare om vad Matmästarna kan gör för dig.

Du använder en gammal och utdaterad webbläsare.
Vänligen hämta en säker och modernare webbläsare.
browsehappy.com - Läs mer om att uppgradera din webbläsare.
Chrome Ladda ner
Firefox Ladda ner

S