Gott och Blandat

Bananpannkaka

Bananpannkaka

God start på dagen och dessutom lätt som en plätt att sväng ihop. Det som är så bra är att det är mättande och få ingredienser. Toppa pannkakan efter säsong. Bär, frukt, nötter, torkad frukt och sen ev lyxa lite med lönnsirap. 

Till två personer behöver du:

  • 1 banan
  • 4 ägg
  • en liten näve boveteflingor eller havregryn
  • deluxe - en gnutta vaniljpulver
  • toppa med bär, frukt, kokos, nötter, jordnötssmör m.m

Mixa ihop banan, ägg, flingor, ev vaniljpulver. Låt stå en stund. Stek sedan i en medelvarm panna, vi använder teflon i smör eller kokosfett. Servera varma eller kalla. Perfekt till frukost eller utflykten.

 

Läs nästa

Zucchinikaka med vallmo & citron
Äppeltarte från Poulan