Gott och Blandat

Banana split till frukost

Banana split till frukost

Vem älskar inte banana split? Tänk att få äta det till frukost. Nu kan du det i en nyttigare variant. Jag sprang på det här receptet av en tillfällighet och vill nu dela med mig till alla er som ÄLSKAR banana split. En lite roligare frukost på sportlovet kanske 🙂

BANANA SPLIT FRUKOST

ps. Kika gärna in HÄR för att få inspiration till skaparna av receptet.

2 portioner

Du behöver:

3 1⁄2 dl grekisk yoghurt, 10 %
1 dl kokoschips
2 bananer
2 dl chokladgranola
2 tsk lönnsirap

Gör så här:

Vispa yoghurt och kokos i en bunke. Skala bananerna och dela dem på längden och lägg dem i en djup tallrik. Lägg kokosyoghurten mellan bananhalvorna. Strö granola över och droppa lönnsirapen på bananen.

Från ”Frukost hela dagen” (Natur & Kultur) av Anna och Rasmus Axelsson.

Läs nästa

Vegetti med örter & parmesan
Chili con carne