Knäckebrödets dag firar vi med en knäckebrödspizza. Så kul och enkelt att göra. Toppa pizzan med dina favoriter. Eller så tar du gårdagens rester och lägger på knäckebrödet.
MIN KNÄCKEPIZZA
- Knäckebröd
- Tomatpuré
- Crème fraiche
- Körsbärstomater
- Röd lök, skalad och tunt skivad
- Majs
- Skinka, strimlad
- Mozzarellaost, skivad
- Riven ost
- Torkad oregano
- Strimlade sockerärtor
- Oliver
- Olivolja
- Salt & peppar
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Bred ut tomatpuré eller crème fraiche på bröden.
- Toppa med det du önskar på pizzan. Ej sockerärtorna.
- Strö över osten.
- Grädda ca 10 minuter mitt i ugnen.
- Strö över oregano, peppar. Ringla över lite olivolja och toppa med sockerlärorna.
- Låt svalna lite och klipp lagom stora bitar.