Gott och Blandat

Knäckebrödspizza

Knäckebrödspizza

Knäckebrödets dag firar vi med en knäckebrödspizza. Så kul och enkelt att göra. Toppa pizzan med dina favoriter. Eller så tar du gårdagens rester och lägger på knäckebrödet.

MIN KNÄCKEPIZZA

  • Knäckebröd
  • Tomatpuré
  • Crème fraiche
  • Körsbärstomater
  • Röd lök, skalad och tunt skivad
  • Majs
  • Skinka, strimlad
  • Mozzarellaost, skivad
  • Riven ost
  • Torkad oregano
  • Strimlade sockerärtor
  • Oliver
  • Olivolja
  • Salt & peppar
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Bred ut tomatpuré eller crème fraiche på bröden.
  3. Toppa med det du önskar på pizzan. Ej sockerärtorna.
  4. Strö över osten.
  5. Grädda ca 10 minuter mitt i ugnen.
  6. Strö över oregano, peppar. Ringla över lite olivolja och toppa med sockerlärorna.
  7. Låt svalna lite och klipp lagom stora bitar.

Läs nästa

Vodkapasta
Grönkålschips med sour cream